Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Afzuigers in boxAfzuigers houden temperatuur op peil

Uw planten vragen om goede zorg. Ze mogen dan wel van hoge temperaturen houden, maar hier zit een plafond aan. Indien uw lampen teveel warmte produceren, dient u dit overschot efficiënt af te voeren. Voor snelle en effectieve afzuiging biedt Growexperts verschillende oplossingen, die wij op deze pagina aan u presenteren. Klik op een afzuiger voor meer informatie over de kracht en het energieverbruik van elk model. Wanneer u uw keuze hebt gemaakt, bestelt u eenvoudig online. De beveiligde verbinding en de mogelijkheid om via iDEAL te betalen brengen u gemak en gemoedsrust.

De afzuigers van Growexpert.nl

Voor gezonde planten die mooi groeien en bloeien heeft u een goede afzuiger nodig. Voor afzuiging heeft u bij Growexpert.nl meerdere opties. Zo kunt u bij ons kiezen uit meerdere merken zuigers. Het gaat hier bijvoorbeeld om de merken Eurotech, S-Vent en Softbox. Deze merken hebben allemaal hun eigen systeem om het afzuigen van lucht te verzorgen. Deze afzuigers hebben allemaal een aantal kenmerken die belangrijk zijn voor een effectieve afzuiger waar u met plezier mee werkt. Een voordeel dat u vooral zelf prettig zult vinden is het feit dat de afzuigers geluidsstil zijn. Daarnaast zijn alle uitvoeringen voorzien van isolatie en worden ze compleet geleverd. Dit houdt in dat u hier alle stekkers en ophanghaken bij krijgt.

Afzuiging in alle soorten en maten

Kijkt u voor de perfecte zuigmethode voor uw kweekbehoeften maar eens op onze site. Elk model is hier uitgebreid beschreven en voorzien van specificaties. Wilt u toch meer informatie hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met eventuele vragen. Samen met u kunnen we bekijken welke installatie het beste aan uw wensen voldoet, en hoe u deze het beste kunt gebruiken. De producten die u in deze categorie in onze webshop vindt zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Let er daarbij goed op dat u geen product koopt dat te sterk is voor uw hoeveelheid planten. Ook hier kunnen we u bij adviseren. Een afzuiginstallatie van Growexpert.nl behaalt voor u de beste installatie, en zorgt ervoor dat uw planten goed adem kunnen halen.