Bloemen

Geniet jij tijdens de lente en de zomer ook zo van de prachtige bloemen met allerlei opvallende kleuren langs de wegen of in de tuin? Je bent niet de enige; wij ook! Niet zo vreemd dat bloemen fungeren als finishing touch van je tuin, maar uiteraard ook van je woonkamer of keuken. Bloemen geven sfeer en brengen de zomer in huis!

Ben je benieuwd naar de meest voorkomende bloeiende planten in de tuinen van mensen? Hierbij kun je denken aan:

  • De witte hortencia (deze benadrukt het zomergevoel ten top!)
  • Lavendel is een zeer populaire bloeiende plant die je bijna in iedere tuin wel terug kunt vinden. Je waant je weer even in de zonnige provence in Zuid-Frankrijk!
  • Bougainvillea: deze prachtige grote bloeiende plant zorgt voor een oase aan kleurrijke, paarse bloemen. Vooral als je beschikt over een wat grotere tuin, dan mag deze bougainvillea zeker niet ontbreken!

Met bloemen kun je elke kant op. Als je liever een langere tijd van ze wil genieten, dan kun je uiteraard ook kunstbloemen voor in huis aanschaffen.

Lees snel verder als je meer inspiratie op het gebied van bloemen nodig hebt! Welke bloem is jouw absolute favoriet en mag volgens jou niet ontbreken in je tuin en/of huis?

Ga naar de bovenkant