Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Chloormeter

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.Een goede chloormeter kopen

Als u planten kweekt, dan moet u met veel zaken rekening houden. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan het gehalte chloor dat zich in het water van uw planten bevindt. Als dit gehalte te hoog is, dan is dit niet goed voor uw planten. Wij raden u dan ook aan om een chloormeter aan te schaffen, zeker als u bijvoorbeeld meerdere planten kweekt. Met een digitale chloormeter krijgt u een zeer nauwkeurige meting van wat er allemaal gebeurt met uw planten. Deze meter is een perfecte chloor tester die wij dan ook van harte aanbevelen aan onze klanten. Neemt u het kweken van planten serieus? Dan is een chloormeter onmisbaar.

De digitale chloormeter

We hebben in ons assortiment meerdere soorten chloormeters voor u klaarstaan. Al deze meters zijn nauwkeurig en geven u een goed inzicht in hoe uw planten er voor staan. We hebben deze meters getest om te kijken of ze goed werken, zodat we zeker weten dat wij voor onze klanten een topproduct klaar hebben staan. Meer weten over onze chloor tester, hoe deze werkt en hoe u deze ook in kunt zetten? U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen graag.