Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Digitale tijdschakelaar

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.Een digitale tijdschakelaar gebruiken

Wilt u een digitale tijdschakelaar gebruiken in uw kweekomgeving? Met een dergelijke schakelaar weet u zeker dat uw planten altijd de juiste verzorging krijgen, op de juiste tijd. U stelt de tijdschakelaar digitaal eenvoudig in, waarna u er voor kunt kiezen welk proces in uw kweekruimte er gedigitaliseerd moet worden. Zo weet u zeker dat terugkerende processen ook altijd op hetzelfde tijdstip worden uitgevoerd en dat u er geen zorgen meer over hoeft te hebben of u iets bent vergeten aan te zetten of niet. Bij De Hobbykweker vindt u meerdere digitale tijdschakelaars in het assortiment terug.

Een tijdschakelaar digitaal gebruiken

Wilt u meer weten over hoe u een digitale tijdschakelaar kunt integreren in uw kweekproces? We zitten klaar voor u, om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. We geven daarbij ook graag advies aan u, zodat u zeker weet dat u het product ook helemaal goed gebruikt. Als u een keer langskomt kunt u in onze showroom zien hoe het product er uitziet en demonstreren we gelijk ook even de werking. U ziet dan ook meteen de duizenden andere producten in ons assortiment overzichtelijk bij elkaar staan. Bij De Hobbykweker bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke kweekbenodigdheden.