Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dimlux

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.De beste producten van Dimlux

Als u een kweekruimte heeft, dan zult u hier waarschijnlijk een of meerdere kweeklampen in gebruiken. Het is dan goed om voor deze lampen een controller in huis te halen, waarmee u alle lampen tegelijk kunt bedienen. Dimlux is een bedrijf dat op dit gebied een goede reputatie heeft. Met de Dimlux Maxi Controller haalt u een product in huis dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Met een Maxi Controller kunt u heel eenvoudig de lampen bedienen en ze zodoende ook zo sterk of zwak laten schijnen als u dat zelf wilt. Met Dimlux weet u zeker dat u een product in huis haalt dat helemaal perfect en veilig werkt.

Aan de slag met een Dimlux Maxi Controller

Met een Maxi Controller van Dimlux haalt u een product in huis dat er helemaal op is gericht om uw lampen zo eenvoudig mogelijk mee te kunnen bedienen. Zo kunt u uw lampen dusdanig instellen dat ze uw planten altijd van het perfecte licht voorzien. Dat is een ideale situatie als u een kweekomgeving heeft waar veel planten in staan, waarbij u er op wilt kunnen rekenen dat deze altijd zo mooi mogelijk groeien en bloeien. We vertellen u graag meer over de producten van Dimlux, of over de andere producten in ons assortiment.