Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

DruppelslangDruppelslangen voor uw kweekruimte

U heeft een eigen kweekruimte aangelegd waar u planten wil laten groeien en bloeien? Er zijn dan vele verschillende onderdelen waar u aan moet denken. U kunt daarbij onder andere denken aan een druppelslang. Dit is een slang waarbij water in een door u aangegeven ritme water op de planten druppelen. Zo heeft u minder omkijken naar het water geven van uw planten, wat vooral handig is als u niet altijd tijd heeft om de planten water te geven, of als u een grotere kweekomgeving heeft. Bij De Hobbykweker hebben we druppelslangen voor u klaar staan. We adviseren u ook graag over hoe u deze het beste in kunt zetten bij uw kweekhobby.

Aan de slag met een druppelslang

U kunt het uzelf zo makkelijk mogelijk maken bij het kweken van uw planten. Als u bijvoorbeeld een druppel slang gebruikt, dan weet u zeker dat uw planten altijd dezelfde hoeveelheid water krijgen. U kunt ook instellen dat dit altijd op het moment gebeurt dat dit nodig is. Zo krijgen uw planten nooit teveel water, of juist te weinig. Meer weten over hoe u een dergelijke slang het beste kunt gebruiken? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. We geven u graag advies over de juiste druppelslang voor uw kweekbehoefte, maar ook over hoe u deze het beste in kunt zetten.

Druppelslangen op maat

Bij ons vindt u altijd een druppel slang op maat. U hoeft er bij ons niet bang voor te zijn dat u met een slang komt te zitten die veel te lang is, of juist te kort. We zorgen dat u een slang op maat krijgt, zodat uw planten zo goed mogelijk bewaterd kunnen worden. U vindt al onze producten overzichtelijk bij elkaar in onze webshop. U maakt hier eenvoudig een bestelling die snel en veilig uw kant op wordt gestuurd. U kunt er ook voor kiezen om eens langs te komen in onze showroom in Horn. Hier hebben we al onze producten voor u bij elkaar staan.