Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Milwaukee

 1. MILWAUKEE MA750 KUNSTSTOF OPBERGKOFFER

  MILWAUKEE MA750 KUNSTSTOF OPBERGKOFFER

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 20,50

  Speciale prijs: € 19,47

 2. MILWAUKEE MC110 PH MONITOR

  Een continumonitor om nauwgezet pH waarden te meten. Met ingebouwde alarmfunctie en meegeleverde adapter voor continue stroomtoevoer. Erg geschikt voor aquaria.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 128,76

  Speciale prijs: € 122,32

 3. MILWAUKEE MC310 EC CONTINU MONITOR

  Een state-of-the-art monitor die continu de EC waarden meet en bewaakt. Worden de EC waarden te hoog of te laag, dan geeft het alarm dit aan.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 128,76

  Speciale prijs: € 122,32

 4. MILWAUKEE MW100 pH METER

  Deze professionele draagbare pH meter geeft snelle en betrouwbare resultaten. Geschikt voor allerlei doelgroepen: van scholen tot laboratoria of kwekers.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 97,50

  Speciale prijs: € 92,63

 5. MILWAUKEE MW101 AARDE PH TESTER

  MILWAUKEE MW101 AARDE PH TESTER

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 246,50

  Speciale prijs: € 234,18

 6. MILWAUKEE MW302 EC METER

  De Milwaukee MW302 EC meter is vooral een professioneel apparaat om de elektrische geleiding te meten. De meter is draagbaar en werkt dus op batterijen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 97,50

  Speciale prijs: € 92,63

 7. MILWAUKEE MW802 COMBI METER PH/EC/TDS

  Deze draagbare tester combineert drie meters in een behuizing. Het is de nieuwe en verbeterde versie van de Milwaukee SM802. Prima voor de hydrocultuur of zelfs drinkwater metingen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 245,00

  Speciale prijs: € 232,75De beste meters van Milwaukee

Het is bij het kweken van planten heel belangrijk dat u goed in de gaten houdt dat alles goed loopt met uw planten. Hebben ze wel de goede voeding, krijgen ze het juiste water? Zijn alle waardes wel helemaal in orde? Als u bij De Hobbykweker een Milwaukee meter koopt, dan weet u zeker dat u een meter in huis haalt waarmee u alles tot in de kleinste details in de gaten kunt houden. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment als u deze Milwaukee meters wil bestellen. We kunnen u hierbij natuurlijk altijd even adviseren welke meter het beste is voor uw kweekactiviteiten.

Milwaukee meters tegen scherpe prijzen

Als u op zoek bent naar een goede Milwaukee meter, dan hoeft u hiervoor alleen maar even bij ons in het assortiment te komen kijken. Bij De Hobbykweker treft u een ware passie voor kweken aan. We houden van planten en delen deze liefde ook graag met onze klanten. We hebben alles overzichtelijk voor u bij elkaar gezet in onze webshop, maar u kunt ook altijd even komen kijken in onze showroom in Horn. Hier staan de producten ook voor u klaar, en kunt u altijd een van onze medewerkers aanschieten als u advies nodig heeft over een bepaald product.