Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Mini weegschaal

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.Een mini weegschaal voor elke kweker

Als u planten kweekt is het belangrijk dat er met precisie gewogen wordt. Krijgen planten een bepaald soort voeding in poedervorm dan is een goede weegschaal eigenljk onmisbaar. Met een eenvoudige mini weegschaal komt u dan al een heel end. Zo'n mini weegschaaltje is een betaalbaar product, dat bij ons ook altijd eenvoudig te gebruiken is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met een dergelijke weegschaal aan de gang te gaan? Dan staan wij u graag terzijde met al uw vragen. U kunt uiteraard ook direct zo'n handige mini weegschaal bij ons bestellen. Zo weet u zeker dat u hier snel mee aan de slag kunt gaan.

Meten is weten

Het luistert bij het kweken van planten heel nauw of u wel het juiste gewicht van een product toevoegt aan uw gewassen. Planten zijn gevoelige organismen en hebben een perfecte verzorging nodig. Met een mini weegschaal neemt u dan al gelijk een grote stap in de juiste richting. Kijkt u gerust eens rond op onze website om te zien wat we op dit gebied allemaal te koop hebben. Of kom eens langs bij onze showroom in Horn, waar u dat mini weegschaaltje ook direct kunt meenemen.