Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Plagron 100% CocoCoco plantvoeding van Plagron

Als u al enige tijd actief bent als kweker, dan bent u zonder enige twijfel bekend met de producten van Plagron. Dit is een Nederlands bedrijf dat vooruitstrevende producten ontwikkelt om ervoor te zorgen dat het kweken van uw planten nog voorspoediger verloopt. Neem bijvoorbeeld Plagron Coco. Deze Plagron voeding is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen naar de best mogelijke voeding voor uw planten.

Plagron 100% Coco

Plagron is een bedrijf waar me geen genoegen neemt met producten die adequaat zijn. Hier wil men alleen het beste van het beste, wat er de reden voor is dat het bedrijf wereldwijd onderzoekers aan het werk heeft die nieuwe producten ontwikkelen, of die bestaande producten verder doorontwikkelen. Het werk van deze onderzoekers leidt dan tot een product als Plagron Coco. Deze Plagron voeding heeft alles in zich om uw planten zo natuurlijk mogelijk te laten groeien en bloeien.

Plagron producten bij Growexpert

In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment producten van Plagron. Naast Plagron 100% Coco hebben we ook de andere soorten plantvoeding van dit bedrijf in ruime voorraden te koop staan. Wilt u advies over welke voeding van Plagron het beste bij uw planten past? U hoeft dan alleen maar even contact met ons op te nemen.