Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

S-vent proffesionalVentilators van S Vent

Op zoek naar een goede ventilator voor uw kweekruimte? Overweeg dan eens de aanschaf van een ventilator van S-Vent. Dit bekende merk ventilatoren heeft een goede naam en is ruimschoots in onze webshop vertegenwoordigd. Het is een van de topmerken die we aanraden als iemand ons vraagt welke ventilatoren het meest geschikt zijn.

Ventilatoren van S Vent

Een S Vent Ventilator zorgt altijd voor een goede kwaliteit van de lucht in uw kweekomgeving. Het gaat hier om een serie dubbelaanzuigende, direct aangedreven ventilatoren. Ze zijn zowel in wisselstroom te gebruiken als met een ingebouwde, frequentieregelbare motor. Ze zijn allemaal geschikt om met een regelaar geregeld te worden. De ventilatoren van S Vent zijn zeer degelijk gebouwd en doen hun werk altijd naar wens. Meer weten over de S Vent ventilator? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ventilatoren bij Growexpert

We staat u bij Growexpert graag terzijde met informatie. Het is nu eenmaal zo dat verschillende soorten kwekers ook verschillende wensen hebben. Een thuiskweker zit niet te wachten op een ventilator die eigenlijk gemaakt is voor een grote ruimte van een professionele kweker. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom in Landgraaf. Hier kunt u gelijk een kijkje nemen naar de andere producten die in ons assortiment verkrijgbaar zijn.