Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Silent air boxStille afzuiging met de silent air box

Wat houdt silent air precies in? Het is een oplossing voor een probleem waar vele kwekers last van hebben: het lawaai dat geproduceerd wordt door afzuigers. Als u een kweekomgeving heeft waar een afzuiger werkzaam is die veel herrie produceert, dan is een silent air afzuiging een absolute uitkomst. De silent air box zorgt voor prima afzuiging, maar dan zonder het geluidsniveau dat u normaal van afzuiging gewend bent.

Aan de slag met silent air

Bij Growexpert hebben we een groot aantal verschillende afzuigers in het assortiment. Elke kweker heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van het schoon houden van de lucht in een kweekruimte. Het gaat daarbij ook om de grootte van de kweekruimte. Thuiskwekers zullen nu eenmaal andere wensen hebben dan een kweker die op professionele basis aan de slag gaat. Toch weten we zeker dat silent air afzuiging bij elke kweker in de smaak zal vallen!

Meer informatie bij Growexpert

Als u meer te weten wilt komen over de silent air box en wat dit voor uw kweekwerkzaamheden kan betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers weten alles van het schoon houden van de lucht in een kweekomgeving, en kunnen u ook over de silent air box alles vertellen dat u maar nodig heeft om een goede afweging te maken voor silent air te kiezen.