Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sms alarm

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.Uw kweekruimte veilig met SMS alarmering

Bent u een thuiskweker en wilt u graag dat de omstandigheden in uw kweekruimte altijd zo veilig mogelijk zijn? Als u een groot aantal planten kweekt, dan wordt daar een hoop elektriciteit bij gebruikt. We raden u dan aan om goed op de veiligheid in uw kweekruimte te letten. Gebruik altijd de beste producten, waarbij u er zeker van kunt zijn dat er geen ongelukken kunnen ontstaan. Met een SMS alarm weet u zeker dat alles altijd in orde is. Mocht er namelijk iets mis gaan, dan krijgt u via SMS een alarmering. U kunt dan dankzij deze SMS alarmmelder gelijk stappen ondernemen.

Aan de veiligheid werken met een SMS alarmmelder

Als u een SMS alarm gebruikt om de veiligheid in uw kweekruimte in de gaten te houden, dan weet u zeker dat er niet zomaar iets onaangenaams kan gebeuren. We raden u dan ook aan om SMS alarmering in te schakelen bij de producten die u dit bieden. We hebben meerdere van deze producten in ons assortiment voor u klaarstaan. Meer weten over deze producten, of wilt u advies over welk product in deze categorie het beste is voor u? Dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We zitten altijd voor u klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.