Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

SoftboxGeluidsarme afzuiging met een softbox afzuiger

Om uw planten in een zo goed mogelijke conditie te houden heeft u onder andere nodig dat de lucht zuiver blijft. Het is dan ook aan te raden voor de ondersteuning hierbij een afzuiger te gebruiken. Nadeel hiervan is het feit dat ze nogal wat lawaai kunnen maken. Tenminste, tenzij u hiervoor een softbox afzuiger gebruikt!

Als afzuiger het softbox systeem gebruiken

Bij een normale afzuiger komt de herrie voort uit het feit dat er trillingen ontstaan in het afzuigsysteem, waardoor er veel herrie wordt gemaakt. Besluit u een softbox afzuiger te kopen, dan zult u hier geen hinder van ondervinden. Het slakkenhuis van deze afzuiger hangt namelijk geheel in geluidswerende rubbers. Zodoende neemt het aantal trillingen sterk af en wordt er minder geluid geproduceerd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Een softbox afzuiger kopen

Wilt u een softbox afzuiger kopen? Dan doet u dit natuurlijk bij Growexpert. Op onze website vindt u een aantal soorten softbox afzuiger. Als bij een afzuiger het softbox systeem wordt gebruikt doet dit niks af aan de kwaliteit van het afzuigen. We kunnen u dit soort afzuigers dan ook van harte aanbevelen, zeker als u een minder grote kweekruimte tot uw beschikking heeft.