Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stekers

 1. BLINDSTOP Ø4MM VOOR TYLEEN SLANG

  BLINDSTOP Ø4MM VOOR TYLEEN SLANG

  Blindstop om overtollige of teveel geprikte gaten in de Tyleenslang af te sluiten.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,18

  Speciale prijs: € 0,17

 2. CNL STEKER

  Deze CNL Steker heeft een kop van 45 graden.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,16

  Speciale prijs: € 0,15

 3. IRRITEC COBRA OPEN STEKER 45° 3-4MM

  IRRITEC COBRA OPEN STEKER 45° 3-4MM

  Irritec steker welke gebruikt kan worden in combinatie met de Saturnus en Cobra druppelslang. Deze steker past ook op de Water- en Topspin druppelslang.

  Specificaties:

  Aansluiting : 3-4 mm;
  Lengte : 15 cm;
  Breedte : 1 cm;
  Hoogte : 2 cm;
  Gewicht : 0,3 gram;
  Verpakking: 250 stuks;
  Fabrikant code: IMAIM2000N030;

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,25

  Speciale prijs: € 0,24

 4. KORFSTEKER BLAUW

  KORFSTEKER BLAUW

  De korfsteker is geschikt voor het opzetten van een automatisch druppelsysteem in combinatie met CNL slang en DCS drukventielen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,25

  Speciale prijs: € 0,24

 5. PREVOPEN BLAUW

  PREVOPEN BLAUW DRUPPELAAR voor CNL slang Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,25

  Speciale prijs: € 0,24

 6. RAY JET SPROEIPEN

  RAYJET SPROEIPEN - WATERGIFT 18 L/U BIJ 0,8 BAR

  Toepassingen
  De Rayjet sproeipen is de oplossing voor een gelijkmatig watergift over het gehele oppervlak van alle losse substraten. Onder alle omstandigheden blijft een egaal sproeipatroon zichtbaar. Irrigatie van grotere potten, containers, biologische teelten en volle grond.

  Belangrijke kenmerken
  • Gelijkmatige waterverdeling over het oppervlak van de substraten, voor elke afmeting emmer of container;
  • De robuuste sproeipen kan probleemloos rechtop in het substraat gestoken worden;
  • Minimale verstoppingskans, ook in recirculatie systemen;
  • Geen nevelvorming tijdens het watergeven ;
  • Lage voordruk benodigd van 0,8 bar, waardoor toepasbaar in standaard kraanvakken;  Minimale onderlinge watergiftverschillen;
  • Met de horizontale aansluiting blijft het druppelslangetje kort aan de grond waardoor het gevaar van doorknippen en lostrekken praktisch niet meer voorkomt.

  Modellen en types
  De sproeipen wordt vervaardigd uit een zwarte PP kunststof en met de Rayjet geassembleerd. Door de geautomatiseerde productie is een hoge bedrijfszekerheid en kwaliteit gegarandeerd. De sproeipen heeft een uniek ingebouwd beveiligingsmechanisme (vortex) om het verstoppingsgevaar tot een minimum te beperken. Het vortex mechanisme en de sproeiermond zorgen samen voor de gelijkmatige en continue watergift zonder nevelvorming. Het voedingswater wordt door een 12-tal waterstraaltjes uit de sproeiermond verdeeld over het gehele oppervlak.

  De sproeipen is totaal 21,5 cm hoog, de afstand van de sproeiermond tot de punt van de sproeipen is 19 cm. Door de steekpen dieper in het substraat te steken wordt het oppervlak dat besproeid wordt kleiner, met deze hoogte verstelling is het besproeibare oppervlak instelbaar. (zie tabel 1) Door de conische press-fit verbinding op de pen en in de haakse connector, is de montage gemakkelijk en waterdicht.

  De horizontale aansluiting is uitgevoerd met een uitwendige conische schroefdraad. Wij adviseren voor een juiste montage van schroefdraadaansluiting in het PE slangetje, de slanguiteinden vooraf te verwarmen met warm water van ± 40°C. Hierdoor gaat de montage veel makkelijker.

  Watergift
  Nominale watergift: 18 l/u bij 0,8 bar voordruk
  Werkgebied        : 0,8 tot 2,5 bar
  Werkdruk       : 0,8 bar

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 0,75

  Speciale prijs: € 0,71Tuinstekers kopen bij Growexpert

Als u voor het kweken van uw planten gebruik maakt van een tuin of een ander soort veld, dan weet u waarschijnlijk wel dat het leuk is om uw tuin af en toe een beetje op te vrolijken. Natuurlijk zorgen uw bloemen en planten al voor veel pracht en praal, maar waarom zet u er niet zo'n leuke tuinsteker bij? Daar komt ook bij dat we bij Growexpert tuinstekers verkopen die u kunt gebruiken bij het opzetten van een bewateringssysteem.

Bewateren met een tuinsteker

Heeft u plannen om een mooi bewateringssysteem aan te leggen in uw tuin? Dan zijn goede tuinstekers eigenlijk onmisbaar. Deze stekers die specifiek zijn bedoeld voor bewateringssystemen zijn verder onopvallend en verpesten zo niet het perfecte beeld van uw mooie tuin. Ze zijn wel stevig genoeg om het bewateringssysteem goed te kunnen ondersteunen. Heeft u advies nodig bij uw keuze voor een goede steker? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op!

Tuin stekers bij Growexpert

Bij Growexpert vindt u meer dan 2000 verschillende producten voor uw tuin of ander soort kweekomgeving. Naast de hier al genoemde tuin stekers verkopen we ook alle andere elementen die u nodig heeft voor uw bewateringssysteem. Dat niet alleen, we verkopen ook alle andere mogelijke producten die een kweker maar nodig kan hebben. Of het hier nu om een thuiskweker of een professionele kweker gaat.