Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stekplug

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.De beste stekpluggen bij De Hobbykweker

Bent u op zoek naar stekpluggen? Voor een stekplug van hoge kwaliteit neemt u gewoon even een kijkje in het assortiment van De Hobbykweker. In onze webshop vindt u dit product in grote getale terug. Wij verkopen dit artikel in meerdere groottes. De pluggen in ons assortiment zijn gemaakt van steenwol, wat zorgt voor een nog betere opbrengst van uw groeibezigheden. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit het formaat van de pluggen zelf, maar ook van de trays en dozen waar u deze pluggen in terugvindt. Zo koopt u altijd precies dat aantal pluggen dat u nodig heeft.

Stekpluggen kopen bij De Hobbykweker

Met een stekplug heeft u een mooie plek om een plantje veilig en gecontroleerd in te laten groeien. Het is heel eenvoudig om deze pluggen te gebruiken. Heeft u hier toch nog vragen over? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We laten u dan weten welke hoeveelheid pluggen het beste bij uw kweekbehoefte past. De pluggen zijn bij ons eenvoudig besteld, maar u kunt ze ook in persoon op komen halen in onze showroom in Horn. Hier hebben wij al onze producten voor u klaarliggen.