Kom naar onze showroom!
24 uurs verzending
Groot assortiment

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

SubstratenAan de slag met substraten

Als u voor het kweken van uw planten eens een keer wat anders wilt proberen, om te zien of dit een nog beter resultaat tot gevolg heeft, waarom overweegt u dan niet eens om te gaan kweken op een substraat? Bij Growexpert verkopen wij substraten van meerdere verschillende producenten. Elk van deze bedrijven staat garant voor producten van hoge kwaliteit. Een substraat kopen bij Growexpert is dan ook een garantie voor hoge kwaliteit en een nog mooier kweekresultaat.

Wat is een substraat?

Het is een begrijp dat eenvoudig is uit te leggen? Bij substraten kiest u er namelijk voor om te gaan kweken op een kunstmatige bodem. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is een substraat eenvoudig te ontsmetten en zijn toegeleverde voedingsstoffen goed te controleren. Het kweken op deze kunstmatige bodems is dan ook een perfect alternatief voor het kweken op een natuurlijke bodem.

Het juiste substraat kopen

We hebben onze producten in deze categorie overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Zodoende ziet u in een oogopslag welke producten wij allemaal voor u in de aanbieding hebben. Klik gewoon even op een product om alle informatie hierover bij elkaar te krijgen. Maakt u een bestelling bij ons, dan zorgen wij er in de regel voor dat deze binnen 24 uur wordt opgestuurd. U kunt er dan snel mee aan de slag?