Verzorging

Leuk hoor, al die bloemen en planten in je huis of in je tuin, maar houd je ook rekening met de verzorging? In de zomer staat alles er altijd zo mooi bij, daarentegen dient ook altijd weer het winterseizoen aan. Je tuin heeft dan een andere verzorging nodig dan in het voorjaar en in de zomermaanden. Planten die je zomers in je tuin hebt staan of hangen, overleven in de winter logischerwijze (door de weersomstandigheden) niet. Daar dien je allemaal rekening mee te houden.

In deze categorie vind je blogs over de verzorging van je bloemen en planten, zowel in de tuin als binnen in je huis. Heb je je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd hoe je ervoor kan zorgen dat je kamerplant langer meegaat? Hier vind je het antwoord. Of wil je weten wat helpt bij de groei van je planten (in huis of juist buiten)? Lees dan snel verder en ontdek wat jij kunt bijdragen op het gebied van verzorgen van je planten en bloemen!

Uiteraard kun je een tuinman inschakelen als je geen zin of tijd hebt voor de verzorging hiervan, maar hoe leuk is het als je zelf beschikt over de nodige kennis om je eigen bloemen en planten bij te houden en in goede conditie te houden? Daar kan toch niets tegenop?

Ga naar de bovenkant