Ben jij opzoek naar multifunctionele en duurzame lampen? Slimme LED verlichting wordt steeds populairder in veel woningen. Ze zijn namelijk makkelijker en uitgebreider in gebruik. Daarnaast zijn ze ook beter voor je portemonnee. In deze blog behandelen we de voordelen en functies van slimme lampen zijn. Lees verder en doe inspiratie op voor jouw woning!

  1. Slimme lampen kunnen je geld besparen op jouw energierekening. Slimme lampen zijn namelijk een stuk zuiniger dan de traditionele gloeilampen. Daarnaast zorgen ze voor net zo veel verlichting als een gloeilamp. Het is dus een moderne stap vooruit!
  2. Slimme lampen kunnen op afstand worden bediend, zodat u ze kunt in- en uitschakelen, waar je ook bent. Je bedient slimme lampen namelijk vanaf één punt. In veel gevallen kan dit gewoon vanaf je telefoon. Op deze manier hoef je niet meer te kruipen en te wrikken om alle lichtknopjes te bereiken. Behalve het in- en uitschakelen, kan je ook alle functies van de lampen bedienen, vanaf de telefoon.
  3. Slimme lampen kunnen je helpen de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Slimme lampen zijn erg multifunctioneel. Ze hebben namelijk verschillende kleuropties. Zo kan je naast wittinten ook kleuren toepassen. Dit is de zogeheten RGB-optie. Zo kan je jouw slimme verlichting dus ook gebruiken voor een feest of dergelijke gelegenheid. Dit maakt het leuk om creatief te zijn met de verlichting.
  4. Slimme lampen zijn duurzamer dan traditionele lampen, dus ze gaan langer mee. Slimme LED lampen zijn beter gemaakt voor de lange duur, in tegenstelling tot de traditionele lampen. Ook in dit geval zijn ze dus voordeliger voor de portemonnee, omdat je minder snel hoeft te vervangen.

5. Slimme lampen kunnen worden gebruikt met verschillende slimme apparaten om uw leven nog gemakkelijker te maken. Je kan de slimme LED verlichting koppelen aan andere slimme apparaten. Zo kan je het koppelen aan je telefoon, maar ook aan je tablet en laptop. Je klikt hier op de mogelijke functies van de verlichting. Dit maakt het praktisch voor een hoop mensen, zoals ouderen. Je hoeft namelijk niet meer te bukken of te kruipen om een lichtknop te bereiken.